Paneelbouw

Paneelbouw uitbesteden? ELECTRO WEST is specialist in verdeelsystemen!

Bent u op zoek naar dé oplossing voor u op het gebied van paneelbouw? Dan helpt ELECTRO WEST u graag verder. Als gespecialiseerde paneelbouwer voorzien wij u van persoonlijk advies voor uw situatie. Omdat wij voor onze klanten verdeelsystemen op maat verzorgen, weten wij voor iedere toepassing een passende oplossing te vinden. Daar krijgen wij energie van!

Stel ons uw vraag

Wat zijn energieverdelers precies?

Energieverdelers zijn een belangrijk onderdeel van energiedistributie. Overal waar een elektriciteitskabel van het energiebedrijf de grond uitkomt, moet een energieverdeler geplaatst worden. Bent u op zoek naar een partij die dit voor u op professionele wijze kan verzorgen? ELECTRO WEST staat voor u klaar. Wij ontwikkelen het hart van uw elektrotechnische installatie.

Electro West : expert in paneelbouw

Als paneelbouwer houden wij ons bezig met het efficiënt bouwen van energieverdelers en besturingskasten. Dit doen wij op basis van schema’s of opgegeven specificaties. Wij sluiten de energieverdelers op verschillende systemen aan en we testen deze vervolgens uitvoerig. Als uw partner in paneelbouw – ook wel kastenbouw genoemd – zijn wij verantwoordelijk voor het opzetten en bedraden van de energieverdelers. Het aansluiten van de systemen gebeurt in onze paneelbouw-werkplaats. Ook voor de bouw van bedieningspanelen kunt u bij ons terecht.

Verdeelsystemen van de hoogste kwaliteit

Wij assembleren merk-onafhankelijke verdeelsystemen. Hierbij heeft elk merk zijn of haar eigen systeemkenmerken en voordelen. Zo kunnen we verdeelsystemen naar ieders wens én energieverdelers op maat ontwerpen en budgetteren. Op deze wijze kan ELECTRO WEST  als paneelbouwer zowel technisch als economisch de meest verantwoorde materiaalkeuze maken uit het totale marktaanbod.

Waarom kiezen voor Electro West?

Graag zetten wij de voordelen van ELECTRO WEST als uw partner in paneelbouw op een rijtje.

Vanaf het eerste adviesmoment tot de uiteindelijke uitvoering zijn wij graag bij uw project betrokken.

Ons aanbod is uitgebreid en beschikbaar voor diverse partijen. Zo zijn wij gespecialiseerd in paneelbouw voor de zakelijke markt, de particuliere markt, de utiliteitsbouw én de woningmarkt.

  • Naast paneelbouw, behoort domotica tot één van onze specialismen. Dit houdt in dat u ons ook voor verdeelinrichtingen met domotica kunt inschakelen.
  • Zoals genoemd, werken wij enkel met de beste, meest betrouwbare fabrikanten. Dankzij onze korte lijnen met leveranciers en dankzij onze eigen voorraden, kunt u rekenen op snelheid tijdens het fabricage-traject.
  • De vakmensen in onze werkplaats hebben niet alleen passie voor hun vak, maar ook kennis over de nieuwste technieken op het gebied van paneelbouw. Daarnaast beschikken zij over de machines en tools om die kennis op vakkundige wijze toe te passen in de praktijk.
  • Tot slot werkt ELECTRO WEST  altijd volgens de gestelde eisen. Op het gebied van veiligheid en regelgeving kunt u 100% op ons bouwen.

Vrijblijvende offerte voor paneelbouw aanvragen?

Wilt u meer weten over paneelbouw, informeren naar advies op maat of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op, want wij helpen u met alle plezier. Ook meedenken in het energieakkoord 2023 behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Wij gaan geen enkele complexe uitdaging uit de weg!

Stel ons uw vraag